Härligt i skogen

Jag älskar verkligen att gå i skogen så här års innan det blir höstigt och rånigt ute. Jag har fördelen att bo mellan två skogar, stadskogen och nåsten i Uppsala. Så lyxigt att bara kunna dra på sig gummistövlarna och bege sig ut o plocka svamp och bär eller ta en lång skön promenad med fågelkvitter och susande träd. När jag var barn och mina föräldrar drog ut oss i skogen varje helg för att plocka svamp o bär var man sådär lagom entusiastisk, vi ville ju hellre leka där, men idag är jag så tacksam för allt jag fick lära mig av mina föräldrar så att jag vågar plocka annat än kantareller. Nedan kommer lite bilder från en skogspromenad häromdagen.

Skogsfräken som växer i närheten av sumpskogen i stadsskogen
Trollskogen i stadsskogen

Vacker skogsvy
Snyggaste tallen i stadsskogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

En ganska skäggig tränares hem på internet

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: