Tilltugg till glöggen

Varmrökt clarias med aioli
Skagenröra
Pizza med chevre, grönkål o valnötter

View this post on Instagram

Blir bilder efter demon idag 🙈. Idag körde jag förslag på glöggmingel på city gross boländerna. Det blev snittar på Pågens surdegsgoda med antingen skagenröra från bästa delin med lite citron o dill på toppen eller delins aioli med varmrökt clarias från Gårdsfisk toppat med dill och picklad rödlök från picadelibaren. Sedan gjorde jag en supergod pizza med grönkål, chevre o valnötter, se recept nedan. 1 pizzakit favorit (ej xxl varianten) Cirka 70 gram philadelphiaost naturell 200 gram chevre 2 stora grönkålsblad 1 näve valnötter 1 deciliter granatäppelkärnor 150-200 gram riven mozzarella Flytande honung Olivolja terra Mia från Paolos Lägg ut pizzadegen på en bakpappetsklädd plåt, tomatsåsen som finns i litet kan man istället använda i tex en pastasås. Bred på ett lagom lager med philadelphiaost, strö över mozzarella och chevreosten, krossa valnötterna med fingrarna och strö över. Bryt bitar av grönkål en o strö jämnt över pizzan, använd inte stjälkarna. Grädda i ugn på ca 225 grader tills osten börjar få lite färg. Ta ut pizzan och strö över granatäpple och ringla över honung och olivolja. Skär i småbitar och servera till glöggen. #skagenröra #dill #citron #surdegsgoda #pågen #varmröktclarias #gårdsfisk #aioli #pickladrödlök #picadeli #pizzakit #favorit #chevre #wernerssons #mozzarella #philadelphiaost #mondelez #grönkål #granatäpple #honung #olivoljaterramia #paolos #citygrossboländerna #bästadelidisken #bästafiskdisken #glöggmingel #matdemo #boost #advent #julstämning

A post shared by Louise (@louise6712) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

En ganska skäggig tränares hem på internet

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: