Dags att börja den nya träningsperioden

På Instagram hittar ni Concept65 som peppar oss alla att träna mer. Jag börjar min period idag fast jag sa igår, ibland måste man umgås lite med dottern också men vi cyklade fram o tillbaka till stan och tog den tuffa uppförsbacken bakom Uppsala slott på hemvägen, som vi om sanningen ska fram gick upp för.

Idag blir det minst 60 minuters powerwalk, på det lite hantlar och trx-träning. I vanliga fall tränar jag på Actics gym men nu under corona så har jag valt att träna hemma har ju rätt bra utrustning där också i form av step-bräda, pilatesboll, hantlar och trx-band. Hur gör ni andra nu under corona, tränar ni på gymmet eller gör ni som jag tränar utomhus och hemma.

Mitt mål per vecka denna period är 5 mil powerwalks och 6 mil cykling samt styrka på det. Hur ser eran veckoträning ut? När Corona har lagt sig kommer även simning stå på träningschemat minst 2 km per vecka.

Ni som inte följer Concept65 på Instagram gör gärna det och framför allt fortsätt träna så ni behåller smidighet och styrka i kroppen även om åldern tickar på…. O gärna lite meditation eller yoga för den mentala träningen som är minst lika viktig….

#concept65 #powerwalks #trx #stepbräda #pilatesboll #hantlar #actic #hemmagym #utomhusträning #cykling #simning #träningschema #smidighet #mindfulness #tahandomdigsjälv #måbra #träning #motion #mentalträning #mindfulness #yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

En ganska skäggig tränares hem på internet

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: