Budskap vecka 7

Budskap för nästa vecka. Naturens magi är något vi behöver dagligen. Ta en promenad i skogen o njut av knopparna som är på väg att brista, snöknastret under skorna och lyssna fåglarnas kvitter. Viktigt att fylla på med ljus o positiva energier nu när vi är på väg mot ljusare tider. 🐦🌱🌳 Att följa sina drömmar och våga tro att det är möjligt är viktigt för ditt mentala mående, mår du inte bra på insidan så syns det på utsidan. Så passa på att göra det där du länge längtat efter, det kan vara allt från att göra en förändring i livet till att ge nån du saknat en kram. Gör en lista över dina drömmar som du sedan bockar av när de är fullfölja, ta den tid du behöver för att slutföra detta. Blås bort alla tvivel du känner, du klara mer än du tror. 🙏💞 Ny möjlighet binder ihop de två tidigare korten. Nu är det rätt tid att förverkliga det du avvaktar med en tid. Tro på dig själv och att det kommer gå vägen. Våga satsa så kan även en förlust visa sig bli en vinst ✌️ Peace (lugn o ro) är något vi alla behöver i våra liv. Släpp det oviktiga o fokusera på det som är viktigt i livet. Tänk positiva tankar så försvinner tråkiga konflikter, dåliga relationer och situationer. Så nästa vecka är det tid för vistelse i naturen, våga drömma och fullfölja drömmarna. Glöm inte att ta vara på stundens möjligheter och att krama dina vänner. 🥰 #veckansbudskap #tarotkort #naturensmagi #följdinadrömmar #nymöjlighet #peace #lugnoro #tänkpositivt https://www.instagram.com/p/CokOq43MAXg/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

En ganska skäggig tränares hem på internet

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: