Kortläggning för april

Kom just på att jag inte gjort nån kortläggning för april månad, så här kommer den. Lyssna och lär av dig själv, dina vänner och dina skyddsänglar. Det är dags att gå vidare och lägga de tråkiga lärdomarna bakom dig så du tar dig framåt inte står still och trampar på samma fläck. Be dina vänner och skyddsänglar om råd och stöd. Lär känna ditt inre jag genom meditation och ta till dig de budskap du får genom detta. Entreprenörskortet säger att det är dags att förverkliga dina drömmar och jobba för din egen skull och skörda resultatet i egen ficka. Det gäller både jobb, hobbys och familjeliv. Våga tro på att du kan lyckas, att du är bra på det du gör. Förlåta och lära säger att det är dags att ta lärdom av det som inte är bra i ditt nuvarande eller tidigare förhållande. Ta med dig det som är bra och kunskapen om vad som inte fungerat hittills in i en ny relation, eller för att läka den relation du är i nu. Livets träd säger att nu är du mogen att skörda frukten av allt du lärt dig hittills i livet. Du kan känna dig trygg och balanserad där du står, nu redo att prova dina vingar. Du är helt enkelt flygfärdig. Stå på dig det är bara du som vet vad som känns rätt för dig. Våga gå din egen väg och följa dina drömmar. Det är upp till dig om du väljer att stå kvar och stampa på samma fläck eller flyga iväg på nya härliga äventyr. Så för att sammanfatta april så gäller det att lyssna på olika sätt, ta lärdom av det som varit och det som ska komma. Följa din inre röst o våga stå för det du känner och vill. Bara du kan få det att hända just dig. Glad påsk 🐣 🙏🥰 https://www.instagram.com/p/CqkqpMcscV2/?igshid=MDJmNzVkMjY=

#månadensbudskap #tarotkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

Onlinecoach

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: