Träning, träningskläder och träningsredskap

J
Jag började träna ordentligt i slutet av april förra året, mitt mål är att slippa blodtrycksmedicinen. Hade kommit en bra bit på vägen när jag i mitten på oktober drabbades av yrsel o feber som kom o gick, vilket resulterade i att jag inte fick träna på ett tag. För mig som då var van att träna 4-5 dagar i veckan blev detta jättejobbigt och jag blev deppig. Nu efter att ha haft en riktig influensasväng så är det dags o ta mig tillbaka igen, jag började sakta förra veckan med promenader ute och lite styrketräning med hantlarna hemma. Hoppas snart vara tillbaka i den toppenform jag var i slutet av oktober men måste samtidigt lära mig att inte köra på i 180 vilket är svårt för mig.

Vart handlar ni era kläder och redskap, själv föredrar jag Stadium outlet, Stadium och Decathlon. I mitt hemmagym så finns yogamattor, pilatesboll, hantlar, stepbräda och trx-band. När jag inte tränar hemma så blir det promenader, cykling, simning, cirkelträning och styrketräning på Actic.

#träning #träningsredskap #träningskläder #actic #decathlon #stadium #stadiumoutlet #promenader #cirkelträning #cykling #simning #styrketräning #stepbräda #hantlar #trx #yoga #pilatesboll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

En ganska skäggig tränares hem på internet

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: