Mars månads budskap

Mars månads allmänna budskap. Reward yourself. Viktigt med balansen i livet, ta emot är lika viktigt som att ge. Njut av gåvor som du får eller ger dig själv. Bort med energitjuvarna o släpp in det positiva i din tillvaro. Höj dig över problemen. Du vet vad som är rätt o fel, släpp o gå vidare. Låt inte det negativa styra ditt liv, det som stör dig just nu är oväsentligt, fokusera på dina mål och det som är bra istället. Om ett år kommer saker ha ändrat sig till det bättre. Du kommer göra en resa både en inre o en fysisk. Använd tiden fram tills dess till att meditera o planera hur du vill att just ditt liv ska utveckla sig. Tecken. Håll utkik efter olika tecken som vägleder dig rätt vid livets olika vägskäl. Kika lite extra på molnen o marken just nu, många budskap som finns där. Åtagande. Ta inte på dig mer än du orkar hantera. Mars är månaden då familjen kommer stå i fokus, umgås med varandra och ha trevligt. Kom ihåg att det är ok att strunta i alla måsten ibland o bara njuta av det som är bra. Remembrance. Blicka tillbaka o gör upp med negativa känslor som du upplevt i ditt liv. Det är dags o packa ur ryggsäcken o fylla den med nya minnen o känslor som inte tynger dig. Bullying prevention angel vill förmedla till dig att sluta låta andra personer trampa på dig. Omge dig med snälla personer, de som trycker ner dig är oftast avundsjuka på att du kan saker som de vill kunna. Sammanfattningsvis kommer mars bestå av utrensning, bort med negativa känslor och glöm inte att du förtjänar gåvor, kärlek o positiv energi. Rensa o njut helt enkelt. Var ute i naturen, njut av solskenet vi behöver tanka ljus efter denna gråa period. 🙏🥰 🌞 https://www.instagram.com/p/CpPYh8pM-vQ/?igshid=MDJmNzVkMjY=

#månadensbudskap #mars #tarotkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

Onlinecoach

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: