Budskap vecka 10

Veckans budskap för vecka 10. Ekonomiskt flöde säger att det är rätt tid för att göra olika satsningar på den ekonomiska fronten. Löneförhandling, byta bostad, göra affären man tänkt på länge, spela på lotto el dylikt eller så kommer pengar din väg på annat sätt. Men som alltid är det viktigt att vara tydlig med vad man vill annars kan det bli ett negativt flöde. Gudomlig tajming stärker första budskapet. Sikta rätt och stå stadigt på jorden så kommer du belönas. Tvekar man o bromsar kan det ha motsatt effekt, men det är viktigt att tänka efter så man tar rätt beslut. Rätt beslut vid rätt tillfälle är mottot denna vecka. Seraphina är ängeln som kommer med glada budskap när det gäller familjelivet, något positivt kommer hända denna vecka som påverkar familjelivet. Även det som kan upplevas negativt av omgivningen, kan vara positivt för relationen. Så även här ger rätt beslut positiv effekt. Du är redo är kortet som bekräftar alla de andra. Du är redo att ta steget som förändrar ditt liv. Bara du kan ta steget som behövs. Så veckan kommer bara med positiva saker, bra pengaflöde, fina relationer o det är dags att förändra o förbättra. Ha en toppenvecka 🙏💞 För egen del så hoppas jag på att den där lilla killen som är på väg kikar ut så jag får bli mormor på nytt 🥰 https://www.instagram.com/p/CpbBaZ1sUEp/?igshid=MDJmNzVkMjY=

#veckansbudskap #tarotkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Louise's blogg

Njut av livet idag, imorgon kan det vara försent

/lɒnˈdʒɪvɪtɛt/

Friskare, starkare och snabbare från 40år och framåt

Peter bakar

Bakverk, recept och många tårtor

Johanna Westberg

Om träning, resor och andra guldkanter i vardagen

*malins bokblogg*

läsning är för själen vad motion är för kroppen

Mathias Zachau

En ganska skäggig tränares hem på internet

godatankar.com

Recept, tankar och vårt liv på landet

Tanten springer

Framåt, uppåt, längre

Träningslara

Allt om träning, hälsa och kost

Hjärta träning

En ärlig blogg om träning och hälsa

Maritas

Trädgård, Mat, Glutenfritt, Drinkar, Bakning, Pärlning, Böcker, Utflykter

Svenska Släktakademien

En förening för släktforskning

Cicis släktforskningssida

Min släkt, dotterns släkt och även om DNA-släktforskning

Hälsa och Träning 45+ 50+

Hälsa, träning och livskvalitet för kvinnan mitt i livet.

%d bloggare gillar detta: